Vinter- eller sommarfiske?

Vilken är din favorit då det kommer till fiske. Vinter- eller sommarfiske? Båda har ju sin charm men nog kanske man föredrar sommarfisket då det inte är lika kallt. Nu finns det ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder så det gäller att man klär sig efter den väderlek det är. Och gärna ser till att packa med lite ombyte och extra varma kläder om man skulle börja frysa.

Vinterfisket

Vintertid så gäller det att ha ordentligt på fötterna då det oftas är så att man står stilla på isen och pimplar. Det gäller också att man har varmt om händerna och huvudet. Ja det är klart att man gärna ser till så att man håller sig varm helt och hållet. In vid land så kan man med fördel göra upp en led så man kan gå och värma sig om man fryser allt för mycket.

Sommarfisket

Även är så kan det blåsa kalla vindar och speciellt om solen gått i moln så kan det bli lite kyligt. Här så är det fördel att se till så man packat med sig lite extra plagg som man kan dra på sig om det börjar bli lite småkyligt. Det kan ju också finnas en risk att man blir blöt då storgäddan ska dras upp och man kanske hamnar i vattnet. Då kan det vara skönt med ett ombyte i ryggsäcken.