Rätt klädd för kalla fisketurer

Det kan vara otroligt härligt att vara ute på sjön under varma dagar när solen är framme. Det är svårt att slå sådana dagar om du gillar att fiska. Ibland kan det även vara väldigt blåsigt, vilket ofta gör att det känns extra kallt.

Men det finns ju inga dåliga väder, endast dåliga kläder som många brukar säga. Då gäller det att du har på dig rätt kläder så du slipper frysa. Ett bra tips är att använda lager på lager-metoden där du avslutar med en vindjacka för att hålla vinden borta.

Hitta rätt kläder på nätet

Om du är osäker på vilka kläder som är bra att använda när du är ute på sjön, finns det massor av information att inhämta på nätet. När du sedan vet vilka slags kläder du behöver kan du handla online till ett billigare pris. Det är också betydligt enklare, eftersom du kan gå igenom flera produkter under en kortare tid än om du skulle gå i en affär.

Så se till att vara redo inför nästa fisketur med rätt kläder hemma. Hur vädret kommer att bli går aldrig att förutspå, även om det är sommar. Gör som scouterna och var alltid redo!