Inget napp – nu då?

Du har planerat en härlig fiskehelg med övernattning. Första dagen kanske gick bra, du fick grilla en härlig fisk till kvällsmål. Men sedan slutar det att nappa. Det enda du kan göra är att ställa spöet åt sidan eller fästa metspöet och hitta annan underhållning tills fisken vaknar till.

fishing_200078528

Appunderhållning

Många vill vara ett med naturen, men man lämnar ogärna sin telefon hemma. Nu kan den vara din räddning för att slippa bli uttråkad i vildmarken. Om du är en pusselperson kan du ladda ned olika pusselspel där du ska lösa klurigheter. De brukar vara ganska enkla och drar inte mycket ström. Du kan alltså spela dem en bra stund innan det är dags att titta till fisken igen.

Täljning

Försök dig på något kreativt och hitta en fallen gren eller pinne. Dags att försöka tälja något. Du behöver en liten tjockare pinne eller gren för att kunna skapa flera former och vinklar. Tälj ett armband åt dig själv eller en vän! Det blir en fin gåva eller ett vackert minne för dig själv.

Eftersom vi antar att du har mobilen med dig, kan du se på YouTube-videos under utflykten för att få bra tips om hur du täljer och väljer rätt träslag.