Fiska längre in på kvällarna

Vi går mot en härlig årstid och kanske du är den som gillar att gå efter en sjökant och fiska. Du kanske också har en båt som du gärna sitter i och fiskar så mycket som du har tid till. Om det nappar kan det bli till att fiska långt in på kvällarna.

Se till så du har rätt utrustning för ditt fiske men också produkter som gör att du klarar dig under den tid som fisket pågår. Mygg kan vara ett elände och nu få finns det en produkt som du kan använda både utomhus och inne om myggen är allt för besvärlig. Med skydd mot myggen så kan du vara ute och fiska mycket längre än tidigare. Vem vet kanske det är den kvällen då får din största fisk. Så klart så behöver du flytväst, bekväma fiskekläder som gör att du klarar dig länge i din båt.

Om du börjar frysa så får du ta dig i land och göra upp en brasa och värma dig en stund. Kanske du har med dig matsäck eller fått någon fisk som du kan tillaga över öppen eld. Lite salt kan vara det som behövs för att få god smak på det du fångat. Vi hoppas så klart på härligt väder och relativt myggfritt. Skitfiske på dig!